Sport

– Vil ikke møte Larvik eller Norge

Ole Gustav Gjekstad slutter som håndballtrener for Larvik etter sesongen. Gjekstad skal jobbe med noe annet enn håndball.

Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad fortalte for to måneder siden at han slutter etter sesongen. Det har vært snakk om at han kanskje var ønsket som håndballtrener for det danske landslaget. Gjekstad sier at interessante lag og landslag har vist interesse. Men han har bestemt seg for å jobbe med forsikring. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

– Jeg har ikke noe ønske om å møte Larvik eller Norge. Det har vært følere ute fra to interessant landslag og to interessante klubblag. Men jeg ønsker å gå i en annen retning nå. De sier Gjekstad til avisa VG.

Gjekstad sier at Nora Mørk også var involvert i avgjørelsen. Nora Mørk er en av spillerne i Larvik.

– Nora har sagt klart fra at hun ikke ønsker å møte meg som trener verken på klubb- eller landslag. Jeg hører på henne, sier han og ler litt.

Ole Gustav Gjekstad har 33 titler i sin karriere. Det er både som spiller og trener. 24 av titlene er med Larvik. Han har trent laget i snart 12 sesonger.

Gjekstad har ikke vært med på å tape en seriekamp med Larvik på nesten 14 år. Larvik har vunnet 13 kamper denne sesongen. De kan komme til å gå gjennom serien uten poengtap for 10. gang.

Siste utgave

På forsiden nå