Sport

Han vil hjem til familien

Tor Ole Skulleruds slutter i fotballaget Molde når sesongen er over. Han vil hjem til familien.

– Familien min er det aller viktigste jeg har. Det handler litt om at jeg vil være sammen med dem, sier Tor Ole Skullerud til avisa Romsdals Budstikke.

Skullerud har vært trener for laget Molde siden starten av fjoråret. Han har ledet laget til serie- og cupgull i sin første sesong. Men etter årets sesong forlater han klubben. Det bekreftet Molde natt til onsdag.

Familien flyttet tilbake til Bærum i Akershus i vår. Etter sesongen kommer også Skullerud hjem.

– Følelsen og tanken har ligget der en stund- Men avgjørelsen ble først tatt for to uker siden. Da hadde vi noen feriedager. Jeg snakket gjennom situasjonen med familien, og vi ble enige om at jeg kommer hjem etter sesongen, sier Skullerud til avisa.

Skullerud kunne fortsette et tredje år ifølge kontrakten. Isteden ga han beskjed om at han gir seg, skriver nyhetsbyrået NTB.

– Det er ingen enkel beslutning å ta. Jeg har hatt det veldig, veldig fint i Molde Fotballklubb. Vi har fått til store ting. Det har vært en fantastisk reise, og den er ikke slutt. Men den tar slutt etter sesongen 2015.

Klubbdirektør Tarje Nordstrand Jacobsen beklager at Skullerud gir seg.

– Vi er litt lei oss for at prosjektet ikke ble slik begge parter hadde ønske om. Vi laget en avtale som i alle fall skulle vare tre år. Samtidig har vi den største respekt for det valget Tor Ole har gjort, sier han til avisa VG.

Molde ligger på en skuffende femteplass i eliteserien. Laget er 11 poeng bak laget Rosenborg. Rosenborg leder serien. Skullerud forteller at det ikke har vært aktuelt å gi seg midt i sesongen.

– Nei, det har ikke vært tema for meg. Jeg er 100 prosent fokusert og motivert. Jeg skal være her til siste serierunde. Til cupfinalen er spilt eller til europacupen er over. Jeg skal jobbe for Molde i kontraktstiden min. Det er ut 2015. Jeg skal gjøre den samme jobben som jeg har gjort så langt. Og jeg håper den har vært bra nok, sier Skullerud til Romsdals Budstikke.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå