Sport
Bildet viser de norske håndballjentene. De jubler etter å ha vunnet kampen mot Romania.

Nå skal de kjempe mot Sverige

De norske håndball-jentene vant såvidt over Romania søndag. Tirsdag skal de spille kvartfinale mot Sverige.

Søndag spilte Norge mot Romania. Kampen ble veldig spennende. Til slutt vant Norge kampen med bare ett mål. Stillingen endte 28-27. Veronica Kristiansen og Camilla Harrem ble to av Norges beste spillere i kampen. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Nå blir det kvartfinale mellom Norge og Sverige på tirsdag. Det gleder neppe Sverige seg til. Før helgen sa den svenske spilleren Isabelle Gulldén at Sverige ville unngå å spille mot Norge i kvartfinalen. Det er fordi Sverige som regel taper mot Norge, skriver avisen VG.

– De er et svært sterkt lag og blir bare bedre og bedre i mesterskap. Vi har problemer mot Norge. Sånn er det, sa hun.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå