Sport
Bildet viser Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen. Han og laget møter tøff motstand neste år. De skal spille mot Sarpsborg i første serierunde.

Rosenborg åpner mot Sarpsborg

Seriemester Rosenborg får en tøff start på neste års fotballsesong. Sarpsborg blir første motstander i Eliteserien.

Rosenborg er regjerende mester i Eliteserien i fotball. Neste år får de en tøff start på sesongen. De skal møte Sarpsborg på bortebane. Det er i første runde av Eliteserien.

Det ble klart tirsdag. Da la Norges Fotballforbund fram oppsettet for 2018-sesongen.

Rosenborg endte opp sju poeng foran sølvvinner Molde i år. De fortsetter med hjemmekamp mot Kristiansund i runde nummer to. Odd er motstander i Skien i den tredje.

Ole Gunnar Solskjærs er trener for Molde. Hans lag starter serien mot Sandefjord på hjemmebane.

Ranheim har nylig rykket opp til Eliteserien. De får besøk av Brann. Det blir i åpningskampen i neste års eliteserie. Den spilles lørdag 10. mars. Videre fullføres runden med disse kampene: Molde – Sandefjord, Odd – Haugesund, Start – Tromsø, Godset – Stabæk og Kristiansund – Vålerenga, Bodø/Glimt – LSK.

16. mai-runden er fotballens nasjonaldag. Mange ser på fotball denne dagen. Den inneholder flere godbiter for fotballelskere neste år. Rosenborg får besøk av Lillestrøm. Det blir lokalt på Østlandet mellom Vålerenga og Stabæk. Molde møter Strømsgodset.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå