Sport
Bildet er av bokseren Hadi Srour. Han har på røde boksehansker, rød shorts og rød trøye uten ermer. Det er hvite detaljer på både hanskene, shortsen og trøya. Han har tannbeskytter i munnen.

Srour blir utestengt i fire år

Hadi Srour ble tatt for å dope seg i 2019. Nå har han fått sin straff. Men han sier at han er uskyldig, og vil anke.

Hadi Srour er en bokser fra Norge. Han blir utestengt fra sporten i fire år. Årsaken er at han har brukt stoffet EPO for å dope seg. Han blir også dømt for brudd på meldeplikten. De som driver med sport, skal melde fra om hvor de er. Slik kan det bli tatt overraskende prøver. Srour sier til Nettavisen at han synes det er overraskende dom.

– Jeg fikk vite det akkurat nå. Jeg har ikke rukket å lese dommen. Derfor er det lite jeg kan si. Jeg synes det er rart at de ikke har tatt hensyn til noe av det vi har vært uenige i. Jeg fikk vite at jeg hadde fått ett år, hvis jeg bare hadde brutt meldeplikten. Så jeg blir dømt for EPO-saken også. Det synes jeg er rart, sier han til Nettavisen. Han sier han vil anke dommen.

Srour er kåret til den beste bokseren i hele Norden. Det skjedde både i 2017 og 2018. Han har også vunnet kongepokalen i norges-mesterskapet i boksing tre ganger på rad fram til 2018.

Våren 2019 ble han profesjonell. Srour ble da en del av laget Team Sauerland. Han bokset fire kamper før han ble tatt for doping. Han vant alle fire. Srour måtte ta to dopingprøver i 2019. Begge viste spor av EPO.

Mer fra Sport

På forsiden nå