Sport
Bildet viser Sander Sagnosen sammen med to andre norske spillere.

Håndball-gutta ute av VM

Spania ble for sterke for de norske håndball-gutta. Norge tapte kvartfinalen i verdens-mesterskapet.

Onsdag kveld var det kvartfinale i verdens-mesterskapet i håndball. Norge spilte mot laget Spania. Kampen endte 26-31 til Spania. Dermed forsvant Norge ut av VM. Laget fikk problemer allerede i første omgang.

– I første omgang slet vi vanvittig med strekspilleren deres. Han som slet oss i stykker. Vi kjempet oss inn i det etter pause. Men så begynte vi å bomme for mye, sa Christian Berge til kanalen TV3. Han er landslagssjef.

Det norske laget ødela for seg selv den første halvtimen. Laget lå under hele 15-21 til pause.

– Det var ikke noe uprøvd i dag. Vi prøvde det aller meste og fikk muligheten gang etter gang. Den andre omgangen var bra i forsvar. Men vi fikk mindre å spille på da Sander forsvant ut, sier Berge.

Sander Sagosen spiller for Norge. Han opplevde en av sine verste kvelder i håndballen. Etter 21 minutter gikk Sagosen av banen. Han hadde store smerter. Han ropte oppgitt ut før han hadde kommet seg av banen. Så gikk han rett mot garderoben. Han fikk følge av landslagslege Thomas Torgalsen.

– Dette er tungt. Jeg er skuffet, selvfølgelig, lei meg. Og jeg har vondt. Men sånn er håndball, sa Sagosen til nyhetsbyrået NTB etter kampen. Han håpet i det lengste å kunne spille videre. Slik ble det ikke.

Han kom på banen i pausen for å se om det var mulig å fortsette. Etter noen minutter var kvelden nesten over for Norges storstjerne. Sagosen kom inn igjen 13 minutter før slutt. Man han klarte ikke spille skikkelig.

– Det er den verste følelsen i verden, sa Sagosen til TV3. Han måtte se på.

Spanias keeper Rodrigo Corrales hadde en stor kveld. Han var svært vrien å lure.

Spania har vunnet de to siste sluttspillene i europa-mesterskapet (EM). Spania spiller mot Danmark fredag i semifinale. Det er Danmark som vant VM i fjor.

Mer fra Sport

På forsiden nå