Solskjær til finale med Manchester United

Torsdag tapte Manchester United mot Roma. Likevel får Ole Gunnar Solskjær ta laget til finalen i Europaligaen.

Manchester United tapte 2-3 mot Roma torsdag. Likevel er det United som går til finalen i europaligaen. Den er 26. mai. Da møter de spanske Villarreal.

Ole Gunnar Solskjær er trener for Manchester United. Nå får han ta laget til sin første finale som trener.

– Det føles godt å være i finalen. Vi spilte en veldig, veldig god første omgang. Det sendte oss videre. Jeg er skuffet over at vi tapte i dag. Og over måten vi spilte etter pause, sa Solskjær til kanalen BT Sport.

Roma fikk flest baller i mål torsdag. Likevel har United flere poeng sammenlagt. Det var nesten umulig for Roma å ta dem igjen. Stillingen ble 5-8 til United totalt.

I første omgang var det Roma som hadde flest sjanser til å score. Men United ledet etter de første 45 minuttene. Keeperen til United hadde en god kamp. Han reddet mange gode skudd fra Roma i den andre omgangen.

Etter pause var Roma mer effektive. De fikk to kjappe scoringer på tre minutter. Deretter bommet de på mange gode sjanser.

Nå skal Manchester United spille tre seriekamper på fem dager. Det skjer fordi kampen mot Liverpool ble utsatt etter opptøyer.

Fra og med søndag spiller laget Premier League-kamp annenhver dag. Søndag mot Aston Villa. Mot Leicester tirsdag. Og mot Liverpool torsdag.

– Det er uhørt. Dette er satt opp av folk som aldri har spilt fotball på dette nivået. Det er fysisk umulig for spillerne, sa Solskjær etter kampen mot Roma.

Han mener det blir for kort tid mellom kampene. Spillerne trenger lengre tid til å hvile.

Etter de tre kampene er det bare fem dager til kamp mot Fulham. Så fem nye dager til kamp mot Wolverhampton. Den spilles tre dager før finalen i europaligaen mot Villarreal.