Sport
En gruppe mennesker samlet utenfor hjemmebanen til Manchester City med bluss i hånden.

Manchester City feiret seriegull

Tirsdag kveld kunne fotball-laget Manchester City juble. De vant gull i den britiske serien Premier League.

– Det har vært en tøff sesong. Kanskje en av de vanskeligste, sier Pep Guardiola. Han er trener for fotball-laget Manchester City. Tirsdag vant de den britiske serien i fotball, Premier League.

City fikk god hjelp fra et annet lag i serien. Laget Manchester United spilte mot Leicester. United tap. Laget var de eneste som kunne tatt seriegullet fra Manchester City.  Nå er det få kamper igjen i serien. Dermed vil det være umulig for andre lag å få nok poeng til å ta igjen City.

Guardiola tok sitt tredje seriegull med klubben Manchester City. De har nå totalt sju seriegull.Tirsdag kveld samlet fansen seg utenfor Etihad Stadium for å feire. Stadion er hjemmebanen til City. De feiret med sang, støy og store skilt.

Neste uke fjerne Storbritannia en del strenge korona-regler. Da kan kanskje 10.000 personer få se City spille på hjemmebane ved neste kamp. De spiller mot Everton 23. mai.

Manchester City spiller også finale i turneringen Champions League. Den er 29. mai. Her har laget mulighet til å ta sin tredje tittel denne sesongen.

Mer fra Sport

På forsiden nå