Sport

Vant tittelen for første gang på 50 år

Milwaukee Bucks vant mot Phoenix Suns og vant sin første tittel på femti år. Forrige gang de var i en finale var i 1974.

Natt til onsdag var det klart for den siste kampen mellom Milwaukee Bucks og Phoenix Suns. De spiller basketball i den amerikanske toppserien. Også kalt NBA. Resultatet ble 105 poeng mot 98. Og Bucks avgjorde mesterskapet med flest poeng.

Forrige gang Bucks vant tittelen var i 1971. Det er nøyaktig 50 år siden.

– Jeg vil takke Milwaukee som har troen på meg. Og jeg vil takke mine lagkamerater for å spille med meg. Jeg er takknemlig for at vi vant tittelen. Det sa Giannis Antetokounmpo. Han spiller for Milwaukee Bucks og skåret hele 50 poeng den siste kampen. 61 poeng er det meste noen har skåret tidligere.


Mer fra Sport

På forsiden nå