Sport

– Jeg gleder meg til å spille

Fotballspilleren Cristiano Ronaldo gjenforenes med Ole Gunnar Solskjær. Tirsdag ble det bekreftet at Ronaldo kommer til Manchester United.

– Manchester United er en klubb som alltid har hatt en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg er veldig glad for alle meldingene jeg har fått. Det sier Cristiano Ronaldo.

Om åtte timer stenger overgangs-vinduet for fotball-europa. Klubbene har kun to muligheter for å hente nye spillere i løpet av én sesong. En på sommeren og en på vinteren.

De siste ukene har det vært mye frem og tilbake. Mye av det som skjer i et overgangs-vindu er rykter. Det gikk rykter om at Ronaldo ville bort fra Juventus. Få dager etter at ryktene dukket opp, sa Ronaldo selv at han ville bort. Han har spilt for Juventus i tre år.

Tirsdag ble det bekreftet at Ronaldo har signert for Manchester United. Klubben han spilte for mellom 2003 til 2009. På samme tid spilte han også sammen med Ole Gunnar Solskjær. Som nå er trener for laget.

Han gleder seg til å spille på Old Trafford. Dette er hjemmebanen til Manchester United.

– Jeg kan ikke vente med å spille på Old Trafford igjen, foran fulle tribuner og se fansen. Jeg gleder meg til å møte laget neste uke. Og jeg håper vi får en veldig bra sesong, sier Ronaldo.

Ronaldo har ikke spilt for Manchester United på tolv år. Han kom til klubben som ung gutt. På bilde-tjenesten Instagram skriver Ronaldo at det er en drøm som går i oppfyllelse.

---

Kort om saken

  • Cristiano Ronaldo gjenforenes med Ole Gunnar Solskjær.
  • Tirsdag ble overgangen bekreftet. Og Ronaldo gleder seg til å spille for Manchester United igjen.
  • Det er tolv år siden Ronaldo var i klubben.

---



Siste utgave

På forsiden nå