Sport
Martin Ødegaard på landssamling i juni. Foto: Geir Olsen / NTB

Legende hyller Ødegaard

Legenden Ian Wright sier Ødegaard kan gjøre Arsenal til et bedre lag. I helga slo de Tottenham 3-1.

Nordmannen Martin Ødegaard får mye ros fra en av Arsenals mange legender. Ødegaard er 22 år, og spiller for toppklubben Arsenal. Nå sier Ian Wright mener nordmannen kan gjøre laget bedre. Wright spilte 221 kamper for Arsenal og scoret 128 mål. Han er en av klubbens beste spillere gjennom tidene.

– Han er akkurat hva vi trenger. Han går inn og styrer tempoet i kampene. Han finner de små rommene og gode pasninger. Teknikken hans er så god, og han virker aldri å bli stresset, sier Wright til Premier Leagues nettsted.

Arsenal slo et tamt Tottenham-lag 3–1 søndag. Ødegaard spilte godt da rivalene ble slått. Etter kampen fikk han applaus fra fansen.

Ødegaard kom til Arsenal fra Real Madrid i sommer. Han kostet cirka 400 millioner kroner. Arsenal spiller bortekamp mot Brighton søndag. Så reiser Ødegaard til en viktig landslagssamling med Norge. Der venter avgjørende VM-kvalkamper mot Tyrkia og Montenegro.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå