Sport
Bildet viser Ole Gunnar Solskjær.

Får mye kritikk

Manchester United sliter med å vinne kamper. Eksperter mener at Ole Gunnar Solskjær ikke er god nok for jobben.

Ole Gunnar Solskjær er trener det engelske fotballaget Manchester United. Laget sliter med å vinne kamper for tiden. Mange mener at Solskjær ikke er en god nok trener.

– Manchester United trenger en bedre manager. De trenger en manager som kan konkurrere med de andre storlagene i ligaen. Det sa Jamie Carragher under en fotballsending mandag kveld. Carragher er tidligere fotballspiller for laget Liverpool. Nå jobber han som ekspert hos kanalen Sky Sports.

Solskjær har vært trener for United i tre år. Carragher mener han fortsatt sliter med å sette sammen et lag som har en tydelig plan.

– Solskjær vinner ikke en ligatittel eller Champions League med Manchester United. Han har ikke erfaringen til å greie det, sa Carragher.

Eksperter har lenge vært kritiske til treneren. Solskjær har brukt alle de tre årene på å overbevise ekspertene.

United hentet flere gode spillere i sommer. De kostet mye penger. Men mange av dem har fortsatt ikke vist hva de kan.

– Hva gjør Solskjær? Hva er tanken? Jeg ser ingen plan bak det de gjør. Er de et lag som presser høyt? Nei, ikke med Ronaldo i laget. Mangelen på intensitet ville aldri bli akseptert i de andre store klubbene i England. Det er både et manager- og spillerproblem, sier Carragher.

---

Kort om saken

  • Eksperter mener Ole Gunnar Solskjær ikke er god nok trener for Manchester United.
  • United har hatt problemer med å vinne kamper den siste tiden.

---Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå