Sport

Haaland nektet å svare på spørsmål om hans nye klubb

Erling Braut Haaland ville ikke snakke om sin nye klubb. Mandag var han for første gang på et pressemøte etter at det ble klart at han skifter klubb.

Erling Braut Haaland er en av verdens beste fotballspillere. Han er også norsk. Mandag var han på et pressemøte sammen med Ståle Solbakken. Årsaken til møte er at herrelandslaget skal spille kamper denne uka. Solbakken er trener for Norges fotballandslag.

Solbakken sa før møte at de ikke ville snakke om Haaland sin nye klubb. For noen uker siden ble det klart at Haaland drar fra Borussia Dortmund til Manchester City. Kontrakten er enda ikke signert. Det var også mye av årsaken til at de ville unngå å snakke om det.

Nyhetsbyrået NTB spurte han om landsalget. Det likte Haaland.

– Det er alltid kjekt å være med på landslaget, og jeg har mange gode venner her. Selv om det snart er ferie er jeg veldig motivert og gleder meg til disse kampene, sa Haaland.

Han sa også at han var skadefri. Gjennom sesongen har han lenge vært skadet.

Haaland snakket også om en tøff tid da Mino Raiola døde. Raiola var Haalands agent.

– Først og fremst kan du ta Mino. Det er ikke optimalt det. Det har gjort ting litt annerledes. Det har vært litt av hvert, men jeg kan ikke klage. Jeg liker liver mitt og jeg liker der jeg står, så jeg skal ikke klage, sier Haaland.

---

Kort om saken

  • Erling Braut Haaland møtte pressen mandag.
  • Der ville han unngå å snakke om sin nye klubb Manchester City.

---

Siste utgave

På forsiden nå