Sport

Hovland vant mot de beste i golf

Norske Viktor Hovland vant nok en gang turneringen i golf på Bahamas. Han vant også i fjor. Seieren gjør at Hovland nå er i godt selskap.

Hovland ledet med tre slag foran Scottie Scheffler før siste runde av turneringen. Scheffler er også regnet for å være nest best i verden i golf. Hovland vant til slutt med to slag foran Scheffler. Dermed ble han historisk.

Det er nemlig bare Tiger Woods som har klart å vinne turneringen to år på rad før Hovland. Woods er arrangør. Men han er også en av de beste golfspillerne i historien. Woods var skadd i foten i år. Derfor måtte han la være å spille.

Hovland får også 9,7 millioner kroner som premie. Det er første gang på ett år at han vinner en turnering mot de aller beste i verden. Hovland var regnet som nummer 12 på listen over de beste golfspillerne i verden.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå