Sport

Therese Johaug er gravid

Therese Johaug var i flere år en av verdens beste skiløpere. Nå skal hun og samboeren få barn.

– Jeg synes det er veldig stas. Og så må jeg si at jeg synes det er litt skummelt. At du ikke helt vet hva du går til. Men jeg gleder meg veldig. Jeg føler det har skjedd veldig mye i 2022, sier Johaug til kanalen NRK.

Hun og samboeren Nils Jakob Hoff blir foreldre i løpet av første halvår av 2023.

Therese Johaug sluttet å konkurrere på ski etter sist vinter. I vinter har hun jobbet som ekspert for både NRK og kanalen TV 2.

Johaug la selv ut et bilde på sin konto på det sosiale mediet Instagram. Det var av hunden, et kosedyr og et par babysko. Der var teksten at «flokken utvides». Johaug brukte også en emoji av en baby og en hund.

Siste utgave

På forsiden nå