Sport

Norsk tap mot Spania i håndball-VM

Det blir ingen finale i verdens-mesterskapet (VM) i håndball for Norge. Onsdag tapte laget 35-34 mot Spania.

Kampen ble avgjort etter ekstra spilletid. Spania vant 35-34. Jonas Wille er trener for det norske laget. Han sier tapet var brutalt. Men at laget bør være så stolte, selv om det ble tap i kvartfinalen mot Spania.

– Vi har spilt en bra turnering. Den slutter med at vi taper en svært jevn kamp mot et svært godt lag. Det er jo litt flaks og uflaks også, sier Wille. Han sier laget nå har fokus på de neste kampene.

For Norge skal spille to kamper til. Der møter de andre lag som har tapt sine kvartfinaler. Resultatet fra disse kampene vil kunne påvirke blant annet mulighetene for å få spille i De olympiske leker.

Siste utgave

På forsiden nå