Sport

Infantino valgt som Fifa-president

Gianni Infantino er igjen klar for en ny periode som Fifa-president. Det skjedde uten noen motstandere.

Riksnyheter — Gianni Infantino ble gjenvalgt som Fifa-president. Fifa er Den internasjonale fotball-forbundet.

Det var ikke uventet at Infantino igjen ble valgt. Det var ingen motstandere.

Det betød at Infantino hadde hele salen med seg. Lise Klaveness var blant de som markerte mot Infantino. Hun nektet å klappe han inn til fire nye år som Fifa-president. Klaveness er Norges fotballpresident.

Ifølge kanalen TV 2 var også England, Nederland, Sverige og Tyskland med på protesten. Det samme gjorde Danmark, skriver avisa VG.

– Vi er ikke veldig fornøyd med gjenvalget, sier Klaveness.

Infantino var veldig fornøyd.

– Takk til alle, min familie, min kone, mine venner og mit lag. Alle dere som elsker meg, og jeg vet det er mange. Til dere som hater meg, jeg vet det er noen få, jeg elsker dere alle, sa Infantino etter å ha blitt valgt.

---

Kort om saken

  • Gianni Infantino ble gjenvalgt som Fifa-president.

---

Siste utgave

På forsiden nå