Sport

Bayern slo tilbake

Bayern er videre til semifinalen i Mesterligaen. Det er også Atlético Madrid.

Onsdag var det flere spennende kamper i Mesterligaen. Det var 1 - 1 i den første kvartfinalen mellom det tyske laget Bayern München og det britiske laget Manchester United. Onsdagens kamp var lenge spennende. United scoret først. Det skjedde da Patrice Evra scoret et nydelig mål. Men Bayern scoret minuttet etter. Og deretter to ganger til. Dermed er Bayern videre til semifinalen i Mesterligaen. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

– Det var en veldig intens kamp. Heldigvis klarte vi å score rett etter at United tok ledelsen. Vi måtte være tålmodige, men vi fortjente å gå videre, sa Thomas Müller etter seieren. Han spiller for Bayern.

David Moyes er manager for Manchester United. Moyes mener United spilte bra onsdag.

– Laget vårt har blitt bedre. Det var mye positivt i kampen, sier Moyes, ifølge den britiske avisa the Guardian.

Bayern vant 4 -2 sammenlagt over Bayern.

Også spanske Atlético Madrid er videre til semifinalen i Mesterligaen. Atlético vant 1 - 0 over Barcelona onsdag.

– Dette laget har ingen begrensninger. Vi skal holde liv i fansens drømmer, skrev Atléticos målscorer på nettstedet Twitter onsdag.

Tirsdag gikk det britiske laget Chelsea videre til semifinalen i Mesterligaen. Det gjorde også det spanske laget Real Madrid. Dermed skal Chelsea, Real Madrid, Bayern München og Atlético Madrid spille i semifinalene.

Fredag skal det bestemmes hvilke lag som møter hverandre i semifinalene. Det skriver fotball-organisasjonen UEFA på sine nettsider.

Siste utgave

På forsiden nå