Sport

Bayern til finalen

Bayern München er videre til finalen. Ivica Olic skåret tre mål i semi-finalen i Mesterligaen.

– Bayern München kan slå alle. Vi har gjort en kjempebragd. Spillerne leverte en god kamp. Det er stort at vi er i en Mesterliga-finale, sa Louis van Gaal. Han er trener for Bayern München.

Det tyske laget Bayern München spilte mot Lyon fra Frankrike. Bayern München vant den første semi-finalen 1-0. Lyon måtte skåre i den andre semi-finalen for å gå videre.

Finalen i Mesterligaen spilles lørdag 22. mai i Madrid. Bayern München møter vinneren av kampen mellom Barcelona og Inter. De spiller onsdag.

LES MER HER: Spenning i Spania

Bayern-laget stoppet raskt planene til Lyon. Olic satte ballen i mål med høyrebeinet. Det skjedde etter 26 minutter.

Etter 67 minutter ble kampen avgjort. Olic var frampå igjen og skåret. Olic var imidlertid ikke ferdig for kvelden. Etter 78 minutter brukte han hodet og skåret sitt tredje mål.

– Jeg er kjempefornøyd. Jeg spilte min beste kamp noensinne. Jeg var god mot Manchester United også. Men det viktigste i denne semi-finalen mot Lyon, var at hele laget spilte godt, sa Olic til Viasat Fotball.

Bayern München tapte finalen i Mesterligaen for Manchester United i 1999. To år senere vant de finalen. Laget fra Bayern har også vunnet serievinner-cupen tre ganger på rad. Det var fra 1973-75.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå