Sport

Ble for sterke

Vålerenga hadde ingen mulighet til å vinne over topp-laget Barcelona. De norske spillerne får likevel skryt etter tapet

Svenske Zlatan Ibrahimovic spiller for Barcelona. Han mener Vålerengas spillere er bedre trent enn dem.
– De spilte annerledes enn det jeg hadde trodd, og hadde mange gode spillere, sa Ibrahimovic etter kampen.

Da hadde Barcelona vunnet 4-2.
– Det var vår første kamp på lenge. Vi vant, men vi merket at de hadde bedre fysikk enn oss. Men det er bare å jobbe, så kommer vi dit vi også, sier Ibrahimovic.

Regnet øste ned på Ullevål stadion torsdag kveld. Det var omtrent 22.000 tilskuere samlet for å se fotball-kampen. Barcelona manglet de fleste av sine beste spillere. Sju av spillerne spiller egentlig på klubbens B-lag.

Supertalentet Bojan Krick viste tidlig hva han kan. Men Vålerenga fikk en god sjanse etter at det var spilt 13 minutter. José Manuel Pinto er keeper for Barcelona. Han gikk på tur med ballen utenfor eget felt. Vålerengas Luton Shelton taklet ham, men dommeren blåste for frispark. Det satte fart i kampen. Victor Sánchez skåret kampens første mål for Barcelona. Bare et minutt etter fikk Vålerenga straffe. Harmeet Singh skjøt ballen i mål. Men Vålerenga klarte ikke å holde stillingen 1-1 lenge. Andreas Nordvik gjorde en tabbe. Slik kunne Barcelona skåre igjen.

Etter pausen var det Stefan Strandberg som tabbet seg ut. Han sendte ballen feil vei. Barcelonas Benja fikk tak i ballen og skjøt den rett i mål.

Zlatan Ibrahimovic kom på banen etter pausen. Publikum jublet da de så ham. En av dem ble nok enda gladere enn de andre. Han kom seg ned på banen. Der kastet han seg rundt halsen på Ibrahimovic. Mannen ble dratt av banen av vaktene.

Seydou Keita skårte det tredje målet for Barcelona. Men bare et par minutter senere skåret Vålerengas Bojan Zajics. Han hadde bare vært på banen i to minutter. Kampen endte 4-2 til Barcelona.