Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Enda et tap for Solskjær

Ole Gunnar Solskjærs Cardiff tapte nok en gang denne helgen. Laget har bare tatt fire poeng i Premier League under Solskjærs ledelse.

Fotball-klubben Cardiff City sliter tungt i Premier League. Laget tapte 0 - 1 mot Tottenham søndag. Cardiff har kun fått fire poeng i serien etter at Solskjær tok over som manager. Han jakter sin annen Premier League-seier. Cardiff trenger trolig poeng for å redde plassen i Premier Leauge. Laget ligger på nest siste plass i serien. Det er bare ett poeng ned til Fulham, som ligger sist.

Solskjær mener laget viste noen positive sider mot Tottenham.

– Vi så ut som et lag igjen. Et ordentlig lag som spiller for hverandre. Jeg synes vi ga Tottenham store problemer da vi kontret mot dem, sa Solskjær etter kampen søndag.

Lørdag fikk han besøk av Cardiffs omstridte klubbeier Vincent Tan. Tan ga Solskjær noen ord for å muntre han opp.

– Jeg traff Tan i går kveld. Han er engasjert og støttende. Det besøket er første gang siden jeg kom hit, og jeg tror det var et bra tidspunkt. Vi satte alle pris på det, sa Solskjær søndag kveld. Det er ifølge nettavisa Wales Online.

Solskjær trenger en seier på lørdag. Da skal Cardiff spille mot Fulham. Solskjær tror på bedring dersom hele klubben står samlet inn mot slutten av serien.

Etter kampen mot Fulham, skal Cardiff spille borte mot Everton og hjemme mot Liverpool.