Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Får skryt for å være en av de beste i verden

Caroline Graham Hansen får mye skryt i Spania. En av de store avisene mener hun har vært en svært viktig fotballspiller for laget Barcelona den siste tiden.

Mange er skuffet over herrelaget til Barcelona i år. De er langt bak laget som leder ligaen. Selv med stjernespillere som Lionel Messi. Det går bedre for damelaget til Barcelona.

På damelaget er en av stjernene fra Norge. Det er Caroline Graham Hansen. Og damene leder ligaen. Graham Hansen skåret to mål onsdag. Hun og resten av laget vant 3-0 mot Levante. Det er laget som er nest best i ligaen.

– Hun er en av verdens beste én mot én. Det skriver avisa Sport som er fra Barcelona. De har laget en artikkel om henne. Den har tittelen «Caroline Graham Hansen-eksplosjonen».

– Hun kom til Barcelona etter verdenes-mesterskapet i Frankrike. Og det har betydd mye for at alle på laget har blitt veldig mye bedre, skriver avisa.

De mener Graham Hansens er veldig god til å ha oversikt. De roser henne også for å være flink med ballen.

– Det er evner som har gjort henne til den spilleren som skaper mest i laget. Tallene viser ikke hvor mye hun faktisk kan. Det hun gjør på banen er noe av det viktigste for Barcelona når de prøver å skåre, skriver avisa.

Sport mener hun har spilt mye bedre enn tallene viser. Grahan Hansen har skåret seks mål på tolv kamper i ligaen. Hun har også sparket ballen til andre på laget som har skåret 11 ganger.