Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Fortsetter samarbeidet med Northug

4. mai krasjet skistjerna Petter Northug bilen sin etter å ha drukket alkohol. Nå har Coop bestemt seg for å fortsette samarbeidet med Petter Northug.

Petter Northug krasjet bilen sin i Trondheim natt til 4. mai. Han hadde drukket alkohol. Dagligvare-kjeden Coop har hatt et samarbeid med Petter Northug. Coop har vært usikre på om de vil fortsette samarbeidet med Northug, på grunn av ulykken.

Torsdag kom meldingen om at Coop vil fortsette samarbeidet med Northug. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

– Det er vårt ønske om å fortsette vår avtale med Petter Northug, sier Kristin Paus til kanalen NRK. Paus er direktør for kommunikasjon i Coop.

LES MER HER: Forberedt på fengsel

Coop ble hovedsponsor for Team Northug foran sist sesong. Da trakk Northug seg ut av landslaget for å satse for seg selv.

16. mai sendte Coop ut en melding til pressen. Der sto det at Coop krevde at Northug måtte avslutte samarbeidet med selskapet Nye Høyder. Det godtok Northug. Han sa dette i meldinga.

– Samtalene våre foregår i en god tone. Vi snakker godt i lag. Jeg håper og tror at vi kommer til enighet, sa Northug i pressemeldingen.

Paus har også snakket med avisa VG.

– Det er noen praktisk ting som gjenstår med avtalen. Den er ikke skrevet ennå. Men planen er å fortsette samarbeidet, sier Paus til VG.

LES MER HER: Venter med svar om Northug