Sport

Frekt mål i NHL

Norske Mats Zuccarello Aasen har skåret sitt første mål i NHL. Han sørget for seier for laget sitt onsdag.

– Det er helt utrolig. Ikke bare fikk jeg mitt første mål. Men det avgjorde også til seier for laget mitt. Det føles godt, sa Zuccarello til nhl.com.

Kampen gikk mot straffer. Målet til Zuccarello sørget for 2-1-seier . Da ble det ellevill jubel i Madison Square Garden.

Først omtalte han målet som «heldig». Kjapt korrigerte han seg selv til «jeg prøvde å sette den høyt. La oss si at den ikke var av det heldige slaget».

Zuccarello har tidligere spilt for Frisk- og Modo. Torsdag fikk han nok en gang ros fra trener John Tortorella.

– Du bare håper han skal score flere. Han er en selvsikker gutt. Kreative mennesker trenger det. Vi fikk de to poengene vi trengte, sa Rangers-treneren.

Både skåringen og den målgivende pasningen var av den lekre sorten.

– Ikke bare i kveld. Vi har sett det i noen kamper. Jeg mener han er en god spiller. Han kommer definitivt til å hjelpe laget vårt. Han har så mye talent og evner. Dersom han beveger beina som han har gjort i de siste kampene, så vil han bli veldig spesiell for oss, sier treneren.

Zuccarello Aasen imponerte under vinterlekene i Vancouver. Han ble hentet til NY Rangers i sommer.

– For et rush. Jeg visste nesten ikke hva jeg skulle gjøre. Det var en fantastisk følelsen å se lagkameratene i ekstase skliende mot meg. Dette var noe helt annet enn straffemålet i debuten. Den kampen tapte vi jo. Dette var et seiersmål, sa Zuccarello Aasen til VG Nett.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå