Sport

Gazza tilbake på fotballbanen

I februar ble Paul Gascoigne sendt til USA for avrusning. Nå er den tidligere fotballstjernen tilbake på beina.

Den tidligere fotballstjernen Paul Gascoigne ble sendt til USA for avrusing i februar i år. Dette skjedde etter at han hadde opptrådt tydelig beruset foran 500 mennesker i Northampton i England. De første dagene på avrusningsklinikken ble Gazza bundet fast i sengen. Det skriver nettstedet vg.no.

LES MER HER: Usikker på om han blir rusfri

I helgen var han på tribunen da fotballagene Tottenham og Everton møttes til seriekamp. Gazza har tidligere spilt for begge disse klubbene. Venner av den tidligere fotballstjernen skal ha betalt 2,3 millioner kroner for at Gazza skulle få være på klinikken.

- Han er som ny og i toppform. Han er tilbake der han var i fjor. Jeg tror han har sluttet med sprit for godt, sier stedatteren Bianca til den engelske avisen Daily Mirror.

I vinter skal Gazza ha mistet helt kontrollen på drikkingen. Han skal ha drukket to liter gin og flere bokser med øl hver dag. Det sies også at han tok valium og satte kokain rett i leggen. Det skriver nettstedet vg.no.

- Legene som har brukt hele karrieren på å behandle alkoholikere sa at avrusningen av meg er den verste de noen gang har sett. Jeg ble behandlet med mer medisiner enn noen annen pasient, har Gazza sagt til den engelske avisen The Sun.

- Jeg kan ikke fortsette å si unnskyld til folk fordi jeg svikter dem. Handling taler tydeligere enn ord. Jeg har fått en ny sjanse og den vil jeg gripe, har Gazza sagt.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå