Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Giggs fikk ros av sjefen

Fotballspilleren Ryan Giggs var en viktig årsak til at Manchester United slo Chelsea i mesterligaen. Etterpå fikk han skryt av sjefen.

Manager Alex Ferguson var strålende fornøyd med Ryan Giggs innsats i kampen tirsdag. Fotballspilleren fra Wales var en viktig årsak til begge målene da Manchester United slo Chelsea 2-1 på Old Trafford. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

– Vi har sagt det så mange ganger om den mannen. Han er utrolig. En unik person og spiller, sa Ferguson.

LES MER HER: Vil vinne serien

På vinnermålet sparket Giggs ballen til Park akkurat i rett øyeblikk. Sørkoreaneren kunne avgjøre kampen alene mot Chelseas målvakt Petr Cech.

– Chelsea ga oss tøff kamp. Selv om de satte oss under press, holdt vi oss til planen. Vi skåret et par fine mål, sa Giggs.

– Bidraget hans var stort. Ved målet i den første kampen, det første målet i kveld og så rollen hans ved det andre målet. Det var et flott bidrag. Erfaringen hans var viktig i kveld, mente Ferguson.

Med klubben Chelsea var ikke like heldig med sine spillere. Fernando Torres ble brukt fra start. Den spanske stjernen hadde mistet all selvtillit etter flere kamper uten å skåre mål. Han klarte ikke å skåre noen i den halvdelen han spilte mot Manchester United, heller.

Manchester United er klar for semi-finaler mot Manchester City i FA-cupen og trolig mot Schalke i mesterligaen. Laget får også forsvare en klar ledelse i den britiske fotball-serien. Men Chelsea sin sjanse til å vinne noen titler, er over for denne sesongen.