Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Griezmann ble fransk helt

Antoine Griezmann måtte starte på benken i kampen mot Albania. Nå er han Frankrikes nye helt.

To av Frankrikes stjerner satt på benken onsdag kveld. Paul Pogba og Antoine Griezmann fikk ikke starte i kampen mot Albania. Det fungerte ikke helt slik trener Didier Deschamps hadde tenkt.

Frankrike hadde flere forsøk, men fikk ikke ballen inn i mål. Ingen av lagene klarte å score før 90 minutter ut i kampen. Tiden var i ferd med å renne ut. Men så kom Antoine Griezmann på banen. Han kom seg opp foran mål og nikket ballen inn i hjørnet.

Fansen jublet på tribunene på stadionet Stade Vélodrome.

– Jeg spilte dårlig i kampen mot Romania. Nå fikk jeg gjort opp for det, sa Griezmann etter kampen. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Også Dimitri Payet fikk vist seg fram. Han sendte ballen i mål like før kampen var slutt. Dermed vant Frankrike 2-0. De er det første laget som er klar for åttedelsfinale.

– Nok en gang er det spillerne som kom inn fra benken som gjør en forskjell. Antoine Griezmann i dag, sa trener Didier Deschamps. Det skriver nettstedet vg.no.

Europamesterskapet i fotball fortsetter i Frankrike. Torsdag spiller England mot Wales. Ukraina møter Nord-Irland, mens Tyskland skal spille mot Polen.