Sport

Halvorsen senket Molde

Fotballspiller Ole Jørgen Halvorsen headet ballen i mål i siste minutt. Dermed senket han Molde og ga Odd seieren 2-1.

Tirsdag spilte fotballaget Molde sin første kamp i årets eliteserie i fotball. De er av mange regnet som favoritten i år. Men den første kampen gikk ikke helt som Molde ønsket. De hadde mange sjanser til å skåre. Men de stanget og stanget mot forsvaret til Odd.

Odd skapte få sjanser før pause. Men etter pause ble det mer driv i laget. Odd fikk det første målet. Det skjedde da veteranen Frode Johnsen skåret ni minutter inn i andre omgang. Molde klarte omsider å ta dem igjen mot slutten. Moldes Mohamed Elyounoussi skåret et drømmemål i sluttminuttene. Det ga likevel ikke Molde ett poeng for uavgjort. For i siste minutt ødela Odds spiller Ole Jørgen Halvorsen. Han nikket ballen i mål. Dermed fikk Odd seieren 2-1.

– Det var en perfekt corner, som det bare var å stusse i mål. Det var deilig å få en skåring på hodet. Det er veldig spesielt å vinne her. Vi blir kjørt av Molde i store deler av kampen, det må vi innrømme, sa Halvorsen til TV 2.

Molde kjempet hardt. Men de ble stanset av Odds keeper Sondre Rossbach, stolpene og Odds forsvarsspillere.

– Du fikk litt følelsen av at dette kanskje var dagen for at det skal sitte litt langt inne. Så trodde vi at vi skulle få det ene poenget. Men vi stresset litt for å få alle tre poengene, og det var unødvendig å slippe inn det siste målet, sa Moldes trener Tor Ole Skullerud til nyhetsbyrået NTB.

Molde vant eliteserien i fjor. Odd kjempet lenge om gullet. Men det skjer trolig ikke denne sesongen, sier Odds trener Dag-Eilev Fagermo.

– Nei, det kan vi ikke. Men vi har satt oss et mål om topp fem. Så får vi heller se om vi er sterke utover i sesongen. Vi er sårbare i noen posisjoner, men så er vi sterke i noen andre, sa Odd-sjefen.

LES MER HER: – Bør holde på trenerne

Siste utgave

På forsiden nå