Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

– Han skal ikke tilbake til Real Madrid

Alle lurer på hvor fotball-manager Jose Mourinho havner etter fiaskoen i Chelsea. Men i Madrid blir det ikke.

– Ingen kan spå om framtida. Men akkurat nå kommer Jose Mourinho ikke til Madrid, sier Florentio Perez til radiokanalen Cadena Ser, ifølge nettstedet Timeslive.

Perez er president for den spanske fotballklubben Real Madrid. Klubben ble tidligere ledet til seier i ligaen under Mourinho. Men det ble bråk blant spillerne da han var leder.

Jose Mourinho hadde også et dårlig forhold til spillerne i den engelske klubben Chelsea. Torsdag kom beskjeden om at han mister jobben som manager. Klubben vant den nasjonale ligaen forrige sesong. Men de har gjort det elendig denne sesongen.

– Resultatene har ikke vært gode nok. Det er klart at det har vært uenighet mellom manageren og spillerne. Vi følte at det var på tide å gjøre noe, sier direktør Michael Emenalo til klubbens egen TV-stasjon, ifølge nyhetsbyrået NTB.

Mourinho har imponert i karrieren sin. Portugiseren har ledet flere klubber til ligaseiere. Både Porto fra Portugal, Inter Milan fra Italia og altså Real Madrid fra Spania. Han har også ledet Chelsea til seier tidligere. Men han har ikke blitt værende i en klubb lenge av gangen. 

LES MER HER: – Taklet ikke kritikk

LES MER HER: Mourinho slutter i Real Madrid

LES MER HER: Ferdig i Inter