Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Hazard sparket ballgutt

Ballgutt Charlie Morgan ville hale ut tiden i fotballkampen mellom Chelsea og Swansea. Det førte til et spark, et rødt kort og en utvisning.

Fotballspiller Eden Hazard kan bli utestengt i fem kamper etter at han sparket en ballgutt. Nå lurer flere på om ballgutten var sendt ut for å ødelegge for Chelsea.

De to lagene kjempet om å komme seg til finalen i ligacupen. Swansea vant 2-0 i den første kampen på Stamford Bridge. Dermed måtte Chelsea vinne onsdag.

Stillingen var 0-0 da det var ti minutter igjen av kampen. Chelsea fikk innkast, og Hazard ville sette spillet raskt i gang. Men ballgutten Charlie Morgan la seg over ballen i stedet for å kaste den til keeperen. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Det gjorde Eden Hazard rasende. Han sparket 17 år gamle Morgan. Dermed fikk Hazard rødt kort av dommer Chris Foy. Morgan ble liggende på bakken og skjære grimaser.

– Demba Ba fortalte meg at ballgutten holdt ballen, men jeg så ham sparke ham i ribbeina, og det kan du ikke gjøre mot en ung gutt, sa Swansea-kaptein Ashley Williams til Sky Sports.

Men Chelsea har en helt annen mening om saken.

– Er fotballen blitt gal? Hazard ble utvist for å sparke ballen under en ballgutt som prøvde å ødelegge ballen snarere enn å returnere den, skriver klubben på nettsamfunnet Twitter.

Flere skriver på nettsamfunnet Twitter at Morgan bare lot som om han fikk vondt. Det skriver nettavisa dagbladet.no.

Flere fant Morgans profil på Twitter. Han skal ha lagt ut en melding før kampen om at han ville prøve å drøye tiden.

«Kongen av alle ballgutter er tilbake for en siste opptreden», skrev Morgan blant annet.

Morgan skal også være sønnen til direktøren for Swansea, Martin Morgan. Det skriver nyhetsbyrået PA.

Etter kampen kom Morgan inn i garderoben til Hazard. De skal ha sagt unnskyld til hverandre.

– Jeg er lei for det. Ballgutten kom inn i garderoben og vi hadde en kort prat og jeg sa unnskyld. Ballgutten sa også unnskyld, og nå er det over. Beklager, sa Hazard etterpå.

Men Hazard kan likevel bli utestengt i fem kamper.