Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Hele Madrid vil ha Ødegaard

Fotballspiller Martin Ødegaard er på forsiden til avisa Marca i dag, fredag. Hele Madrid ønsker at Martin Ødegaard skal spille for Real Madrid.

Det er bilde av Martin Ødegaard over hele forsiden til den spanske avisen Marca i dag, fredag. Marca er en stor avis i Madrid. Pressen i Madrid tror at Martin Ødegaard velger Real Madrid.

– Kom tilbake til Madrid. Gal etter en gutt på 16 år. Det står på forsiden til avisa fredag.

Marca skriver også at det er uvanlig at Real Madrid vil hente en ung gutt til laget. Carlo Ancelotti var fornøyd med møtet med Martin Ødegaard. Ancelotti er trener for Real Madrid.

– Martin trente med oss (A-troppen) torsdag og med Castilla (B-laget) onsdag. Det er åpenbart at han har en stor framtid. Jeg vet enn så lenge ikke hvor han skal spille. Det er bra for oss å bli kjent med ham. Det sa Ancelotti til pressen fredag.

Ødegaard var i Spania i to dager. Inne i avisa Marca er det også en hel side om Martin Ødegaard. Det er et bilde av ham, faren Hans Erik og agenten Tore Pedersen. Bildet er fra onsdagens kamp. Real Madrid spilte mot Atlético Madrid. De tapte 2-0.

Marca tror at Martin Ødegaard blir spiller for Real Madrid i løpet av januar. Ødegaard har trent med Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane. Han har også blitt kjent med treningsområdet. Ødegaard har møtt Florentino Pérez. Pérez er president i klubben.

Avisa sier at Ødegaard må bestemme seg de neste dagene.

LES OGSÅ: På vei til Real Madrid?