Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

I kveld kan det bli Solskjær mot Solskjær

Pappa Ole Gunnar trener fotball-laget Manchester United. Sønnen Noah spiller for Kristiansund. I kveld kan det bli Solskjær-duell i Oslo.

Noah Solskjær får kanskje spille for første gang for A-laget til Kristiansund i kveld. Dét vil bli en spesiell opplevelse for 19-åringen. Det er bare en treningskamp. Men er interessen er veldig stor. Ulleval stadion i Oslo er utsolgt. 26.000 mennesker skal se fotballkampen.

Så er det da også fotball-laget Manchester United som skal møte Kristiansund Ballklubb. Ole Gunnar Solskjær er trener for den engelske storklubben. IOle Gunnar er selv fra Kristiansund. Han er også Noahs pappa.

Hvordan vil Ole Gunnar Solskjær reagere hvis Noah scorer mot farens klubb?

– Det er veldig bra for ham. Men vi vil gjøre alt vi kan for å stoppe ham, sier Ole Gunnar Solskjær til Manchester Uniteds TV-kanal.

Noah Solskjær har spilt for Kristiansunds 2. lag og juniorlag. Men han har trent mye med A-laget. Mandag ble han tatt ut i kamptroppen.

– Vi får se om det blir et innhopp på ham eller ikke. Han har trent med A-laget den siste tiden. Det har vært kjempekjekt for ham, sier Ole Gunnar Solskjær til avisa VG.

For den norske Premier League-treneren blir det spesielt å møte laget fra hjembyen.

– Vi gleder oss, vi. Det blir en fin gjennomkjøring. Jeg vet jo hva Kristiansund Ballklubb står for. Det er artig å sammenligne Eliteserien og Premier League, sier Ole Gunnar Solskjær til NTB.

Treningskampen mellom Kristiansund og Manchester United på Ullevaal stadion starter kl 19 i kveld, tirsdag.