Ingen finale på håndball-gutta

Finale-plassen glapp akkurat for de norske håndballguttene. Det ble en thriller av en semifinale i EM.

Hele Norge bet negler da herrelaget spilte semifinale i europa-mesterskapet (EM) i håndball.

Etter uavgjort 27-27 etter full tid, ble det ekstra-omganger. Etter to tette og jevne omganger, tapte Norge 33-34.

- Det er tungt akkurat nå, men guttene har gjort en kjempejobb, sa trener Christian Berge etter kampen.

Norges herrelag har aldri kommet så langt i EM før. Det beste de har klart før er 6.-plass.

Kampen mellom Norge og Tyskland var svært jevn og spennende til siste slutt. I første omgang lå lagene lenge likt. Så rykket Tyskland fire mål fra da Norge fikk en utvisning omtrent midt i omgangen.

Men Norge ga ikke opp og kjempet seg tilbake. Mye takket være godt forsvarsspill og gode redninger fra keeper Ole Erevik.

Andre omgang var preget av kjapt spill. Og det var hele tida jevnt mellom lagene. Gjennom hele omgangen skilte det ett eller to mål. Verken Norge eller Tyskland klarte å rykke fra.

Norge ledet med ett mål like før slutt, men så skåret Tyskland. Norge strevde med å få til et angrep de siste tjue sekundene, men mislyktes. Kampen endte 27-27. Dermed ble det ekstra-omganger.

Norge slet i første ekstra-omgang og Tyskland tok ledelsen 31-30. I andre omgang lå lagene tett i tett. Men med få sekunder igjen, skåret Tyskland det avgjørende målet.

Norge spiller om bronse-medalje søndag klokka 14.50. Da møter de Kroatia.