Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Jublet over ny seier

De norske fotball-herrene klarte det igjen. De vant i landskampen mot Bulgaria.

Trener Lars Lagerbäck mente Norge spilte sin beste første omgang mot Bulgaria. Det norske herrelandslaget i fotball spilte mot Bulgaria tirsdag. Kampen var på Ullevaal stadion i Oslo. 

– Totalt sett gjorde vi en fantastisk god kamp. Det eneste negative var at vi ikke utnyttet sjansene til å skåre mål bedre. Bevegelsene uten ball var fantastiske, og det vil bli gøy å se det om igjen, sa Lagerbäck etter kampen. Det skrriver nyhetsbyrået NTB.

Han skrøt også av forsvaret.

– Forsvarsmessig var det klokkerent igjen, som det har vært tidligere i år. Det vil være vanskelig å gjøre det særlig bedre enn vi gjorde i første omgang, bortsett fra at vi burde skåret mer. Det er definitivt det beste laget har gjort i min tid, sa han.

Norge vant 1-0. Det kunne vært flere mål til Norge. Johsua King var blant dem som misset på en skåring. Men han slet med at bulgarierne spilte stygt.

Bulgaria fikk seks gule kort mot Norge i 0-1-tapet på Ullevaal. Fire av kortene kom etter at King enten ble sparket ned bakfra eller taklet over ende.

King tror Bulgaria hadde det som en del av planen for kampen.

– Det er den kampen hvor jeg har blitt lagt mest ned i bakken noen gang. Men heldigvis står jeg her på to bein, sa King etter kampen.

Spilleren Håvard Nortveit var også fornøyd.

– Denne kampen betydde absolutt noe ekstra. Vi har hatt mange gode møter den siste uken for at vi skal ha en positiv motivasjon inn mot kampen. Men vi så også i Bulgaria sist at vi kunne ta dette laget, sa Nordtveit.

Etter kampen leder Norge turneringen Nations League.