Sport

Jula kan redde Manchester United

Manchester United er tolv poeng bak serieleder Arsenal. Men United har enklere lag å spille mot enn Arsenal og andre topp-lagene.

Jula er høytid også for de som er interessert i fotball. Hvert år spilles det flere kamper i jula i Premier League i England. Andre juledag er det full runde i Premier League. Det er også kamper 28. og 29. desember.

Manchester United har slitt så langt i sesongen. United er tolv poeng bak serieleder Arsenal. United fikk ny trener denne sesongen. Han heter David Moyes. United har vunnet serien flere ganger de siste 10-15 årene. Med Moyes som trener har ikke laget vunnet så mye som de har gjort tidligere. De siste tre kampene har endt uten seier. Sist kamp tapte United 0 - 1 mot Everton.

– Vi har en lang vei å gå. Vi må spille god fotball. Vi må vinne veldig mange kamper fremover hvis vi skal ha mulighet til å vinne serien, sier Moyes ifølge nyhetsbyrået NTB.

 LES OGSÅ: Færre engelskmenn i Premier League

I dag skal United spille mot Newcastle. Newcastle har spilt ujevnt denne sesongen.

– Det er det som er det positive her. Det kommer alltid flere kamper. Vi spilte ikke så godt som vi ville mot Everton. Men vi får en ny sjanse, sa Moyes.

Men det kan endre seg i jula. Da har United enklere lag å spille mot enn Arsenal og andre lag i toppen av serien.

United skal spille mot Hull City og Norwich i jula. Før juletider skal Arsenal spille mot Everton, Manchester City og Chelsea. Kampene mot Everton og Chelsea er på Arsenals hjemmebane.

– Vi har et tøft kamp-program. Derfor måtte noen spillere hvile sist onsdag. Nå spiller vi mot Everton på søndag og i Napoli i Mesterligaen på onsdag. Og så er det kamp mot Manchester City lørdag morgen. Det er et veldig tøft program, sa Arsène Wenger til Arsenals nettsted. Wenger er Arsenals trener.

LES OGSÅ HER:  Suárez snart klar for ny kamp

Også Liverpool har et tøft kamp-program fremover. Liverpool skal spille bortekamp mot Tottenham, Chelsea og Manchester City. Liverpool vant 5-1 over Norwich på onsdag. Luis Suárez skåret fire ganger.

– Suárez er snart like god som Cristiano Ronald og Lionel Messi. Om han fortsetter slik, tar han dem igjen, sier Steven Gerrard. Han er kaptein på Liverpool.

Siste utgave

På forsiden nå