Sport

Kan fortsatt vinne

Ishockey-laget New York Rangers kan fortsatt vinne Stanley Cup. Onsdag vant de mot Los Angeles Kings i den fjerde kampen.

Den norske ishockey-spilleren Mats Zuccarello kunne onsdag juble for seier. Onsdag vant laget hans New York Rangers sin fjerde kamp i Stanley Cup. Kampen endte 2-1 mot Los Angeles Kings. Det spilles inntil sju kamper i finalen. Det betyr at Rangers må vinne alle de neste kampene. Da kan de vinne hele den nord-amerikanske ishockey-serien NHL.

LES MER HER: Zuccarello til finalen

Rangers stjernekeeper Henrik Lundqvist spilte veldig bra i kampen onsdag.

– Det er ikke umulig, sa Lundqvist om laget hans fortsatt kan vinne.

– Når alt står på spill, må du utfordre deg selv på riktig måte. Du må være konsentrert. En feil, og sesongen er over, sa Lundqvist, ifølge ESPN.

Svenske Lundqvist reddet utrolige 40 av 41 skudd på mål.

Los Angeles Kings har vunnet de tre første kampene. Dermed blir den femte kampen veldig spennende.

– Dette var gøy. Det er den dårligste kampen vi har spilt, og så vinner vi. For min del kan vi spille tre sånne dårlige kamper til. Det viktigste er å vinne, sa Zuccarello til TV 2.

Denne gangen skåret ikke Zucca. Han sendte heller ikke pasninger der andre skåret. Dessuten ble han utvist.

– Det var ikke den beste kampen jeg har spilt, men vi jobber hardt alle sammen. Det er Stanley Cup-finale. Har folk ikke dagen, så er det hard jobbing som gjelder, forklarte Zuccarello.

Neste kamp spilles fredag. Da må Rangers ta turen til Los Angeles

– Vi ønsket å avgjøre det i kveld, men vi klarte det ikke. Nå får vi et desperat lag på besøk i huset vårt, sa Kings-løper Anze Kopitar.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå