Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Karius truet på livet

Liverpools keeper Loris Karius tabbet seg ut. Nå truer folk med å drepe ham.

Finalen i mesterligaen ble trist for keeperen til laget Liverpool. De tapte mot Real Madrid. Kampen endte 3-1. Keeper Louris Karius var skyld i to mål. Det har fått flere til å komme med alvorlig trusler mot ham.

Politiet følger opp all truende oppførsel og andre ondsinnede kommentarer. Det skriver britiske medier.

Karius har ikke kommentert det stygge som skriver som ham. Men han unnskyldte seg til fansen på banen. Han sa også unnskyld på sosiale medier som Twitter og Instagram.

– Har egentlig ikke sovet fram til nå. Situasjonene går gjennom hodet mitt igjen og igjen. Jeg er uendelig lei meg for mine lagkamerater, for dere fans, og for hele støtteapparatet. Jeg vet at jeg rotet det til med mine to tabber. Jeg har skuffet dere alle, skrev han, ifølge nyhetsbyrået NTB.

Karim Benzema fikk skåre det første målet for Real Madrid. Det skjedde da Karius kastet ut ballen og traff hans utstrakte fot. Gareth Bales skåret Reals tredje mål. Det var et langskudd som Karius burde reddet. I steden slo han ballen inn i eget mål. Det var nok til at Liverpool ikke klarte å kjempe om seieren.

Karius lå lenge i gresset da dommeren blåste av kampen. Så beklaget han til dem som støttet Liverpool. Liverpool-fansen svarte med å klappe for Karius. Han begynte å gråte.

Det er uklart hva som skjer videre med keeperen. Eksperter mener at Liverpool trenger en ny målvakt. Det blir også vanskelig for Karius å komme tilbake i kamp igjen.

Klar Tale skrev lørdag om kompisene Bård og José. De heiet på hvert sitt lag. Men det var altså José som nok var mest fornøyd etter kampen.