Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Kjemper om plass i mesterligaen

Manchester United satser mot mesterligaen. Men de håper å nå helt opp til 3. plass i serien.

Manchester United vinner nok ikke gull i den engelske fotballserien Premier League. Laget Chelsea leder serien, og de er for sterk.

Lørdag har Manchester United sjansen til å legge seg på 3.-plass i serien. Det skjer hvis de vinner over Leicester.

Men kampen for å beholde 3.-plassen blir tøff, spår spilleren Antonio Valencia.

– Det er ganske åpent og jevnt blant de øverste plassene. Vi er sju poeng bak andreplassen. Vi må kjempe hardt i de siste kampene for å ende så høyt som mulig, sier Valencia.

United ligger nå på 4.-plass. Men de er bare ett poeng foran Arsenal.

– Vi har tøffe kamper i vente mot veldig gode lag. Men hvis vi spiller riktig, kan vi nå målet om topp fire, sier Valencia.

Det viktigste er å ende blant de fire beste. Da får laget spille i den europeiske mesterligaen neste sesong. Forrige sesong mistet United mesterligaen for første gang på 25 år. Da kom de på 7.-plass i serien.

Det går stadig bedre for Manchester United. Laget har bare tapt én av de siste tolv Premier League-kampene. Valencia skryter også av de nye spillerne Ángel Di María, Radamel Falcao og Marcos Rojo.

– De er strålende. Alle tre har tilpasset seg raskt. Jeg tror de nyter livet her. Vi har en gjeng av førsteklasses typer som kommer godt overens. Stemningen her er flott, men det har den alltid vært, sier Valencia.

Wayne Rooney og Juan Mata er ventet tilbake etter en hvilepause. Det er mer usikkert hva som skjer med Jonny Evans. Han har vært skadd.

Leicester sjokkerte United ved å vinne 5-3 sist lagene spilte. Men det blir nok en tøffere kamp for Leicester lørdag. Leicester ligger sist i serien. De kjemper for å overleve i Premier League. Derfor har de også styrket laget med keeper Mark Schwarzer og spilleren Andrej Kramaric.

Mandag kveld er siste frist for overgang av spillere. Kanskje vil Leicester kjøpe flere spillere, sier manager Nigel Pearson.

– Kanskje, kanskje ikke. Vi har fått inn to, og vi kan styrke enda mer om vi vil. Men jeg vet ikke, sier Pearson.

LES MER HER: Tror alt snur for United