Sport

Kristiansund tapte med bare ett mål

Kristiansund holdt nullen i 90 minutter i kampen mot Manchester United.

Kristiansund fra Møre og Romsdal møtte engelske Manchester United tirsdag. Fotballagene spilte treningskamp på Ullevaal stadion i Oslo.

Kristiansund klarte å holde på nullen i 90 minutter. Keeperne Sean McDermott og Serigne Mor Mbaye reddet flere ganger.

Den engelske storklubben skåret ikke før på overtid. United fikk straffe. Kampen endte 1-0.

– Vi hadde kontroll på kampen. Vi hadde sjanser, men keeperne deres var fantastiske i dag, sa Juan Mata på Manchester United.

Noah Solskjær fikk spille noen minutter for Kristiansund. 19-åringen er sønnen til Uniteds trener Ole Gunnar Solskjær.

Pappa Solskjær ønsket sønnen lykke til før han gikk på banen. Folk på tribunene jublet. Dette var Noah Solskjærs første kamp for Kristiansund sitt førstelag.