Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

– Livet mitt er en katastrofe

Treneren til Manchester United trives ikke med å bo alene på hotell. Det går heller ikke så bra med fotballaget hans.

Trener José Mourinho sliter med fotball-laget Manchester United. Nylig tapte laget mot Chelsea. Treneren liker heller ikke å bo alene på hotell. Han savner familien sin.

53-åringen fra Portugal bor på et flott hotell i Manchester i England. Han har trent United i snart fire måneder. Kona og barna flyttet ikke til Manchester. De ble igjen i London, skriver nyhetsbyrået NTB. Nå sier Mourinho at han synes det er vanskelig.

– For meg er det en katastrofe. Noen ganger ønsker jeg å kunne gå en tur. Men det kan jeg ikke. Jeg skulle gjerne ha spasert over en bro og gått på en restaurant, men jeg kan ikke. Det er så ille. Det sier Mourinho i et intervju med kanalen Sky Sports, skriver NTB.

Mange fotografer venter utenfor hotellet hans. De vil ta bilder av treneren. Derfor kan han ikke gå ut og kjøpe mat selv.

– Men jeg har apper jeg kan bruke. Jeg kan bestille mat og få den levert, sier han til Sky Sports.

Mourinho forteller at hans datter snart fyller 20 år. Sønnen blir 17 år om noen måneder. De bor begge i London.

– Vi prøver å holde kontakten så godt vi kan, sier han.

José Mourniho lengter hjem. Og han tviler på at han kommer til å kjøpe seg hus i Manchester. I tillegg går det ikke så bra med laget Manchester United. Før var han trener for laget Chelsea. Søndag tapte Mourinho hele 0-4 i den første kampen mot Chelsea.

United ligger på sjuendeplass i serien Premier League. Klubben har vunnet fire kamper. De har spilt to kamper uavgjort og tapt tre. Neste kamp er hjemme mot Burnley lørdag.