Sport

Må betale tilbake 483.000 kroner

John Arne Riise er dømt til å betale tilbake 483.000 kroner til en annen person.

Tidligere fotballspiller John Arne Riise tapte en rettssak. Han er dømt til å betale tilbake 438.000 kroner til en annen person. Denne personen og Riise har vært i konflikt.

Riise må også betale forsinkelses-renter. Han må også betale 110.000 kroner i kostnader til rettssaken for den andre personen. Det står det i dommen fra Sunnmøre tingrett.

Riise ble i fjor saksøkt. Årsaken er at det ble tatt ut til sammen 438.000 kroner fra kontoen til en tredje person.

Personen Riise har vært i konflikt med, representerer denne personen i søksmålet. Riise kom med et motsøksmål. Der krevde han å få betalt tilbake 51.600 kroner. Retten avviste dette kravet, skriver Nettavisen.

Dommen kan fortsatt ankes.

– Vi er uenige med dommen. Men nå skal vi sette oss ned og vurdere om vi skal anke eller ikke. Dommen i seg selv er ikke noe problem. Pengene står allerede på en sparekonto som Riise har. De vil bli overført til en sperret konto, sier Erland Bakke. Han er Riises manager.

– Dette er en ganske knusende dom mot John Arne Riise. Retten støtter det vi har hevdet hele tiden. Han har tatt penger han ikke skulle ha, uten grunn, sier advokat Mette Yvonne Larsen. Hun representerer personen som saksøkte Riise.

Siste utgave

På forsiden nå