Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Messi reddet Argentina

Søndag ble det endelig VM-mål for Lionel Messi. Argentina vant 2-1 over Bosnia-Hercegovina.

Lionel Messi ble Argentinas helt søndag. Argentina vant 2-1 mot Bosnia-Hercegovina i verdens-mesterskapet (VM) i fotball. Kampen ble spilt på Maracanã stadion i Brasil.

Lionel Messi ble Argentinas store helt.

– Det var viktig å starte med en seier, Bosnia er et bra lag. Det er ting vi må forbedre, men det viktigste var de tre poengene, sa Messi etter kampen. Det skriver nettavisa dagbladet.no.

LES MER HER: Jublet for seier i Brasil

Mange forventet mye fra Argentina og Lionel Messi. Bare to minutter ut i kampen scoret Bosnia selvmål. Dermed ledet Argentina 1-0. Men det var få store sjanser i resten av førsteomgangen.

I andre omgang fikk endelig Messi vist seg fram. De argentinske supporterne ropte «Messi! Messi!» da han scoret. Også Messi selv jublet.

Det er Messis første mål i et VM siden 2006. VM i Sør-Afrika i 2010 ble en nedtur for ham. Han scoret ingen mål, skriver nyhetsbyrået NTB.

– Jeg synes Messi er best i verden uansett hva som skjer her i VM. Og han er blant de beste gjennom historien uansett hva som skjer her, sa Alejandro Sabella på pressekonferansen etter kampen. Det skriver nettavisa vg.no. Sabella er sjef for det argentinske laget.

LES MER HER: Dirrer av spenning

Noen minutter før slutt scoret Vedad Ibisevic for Bosnia. Kampen endte 2-1 til Argentina.

– Vi må forbedre oss, og det er mye min oppgave å få til, sa Sabella, i følge nyhetsbyrået NTB.

Argentina møter Iran lørdag. Bosnia møter Nigeria.