Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Messi til Norge i sommer

Fotballspilleren Lionel Messi kommer på besøk til Oslo i sommer.

27. juli skal fotball-laget Vålerenga spille treningskamp mot spanske Barcelona på Ullevaal stadion. Barcelona er laget til stjernespilleren Lionel Messi.

Barcelona spilte også i Oslo i 2010. Årsaken til årets besøk er at Vålerenga feirer at klubben er 100 år.

– Vi fikk et godt forhold til Barcelona forrige gang de besøkte oss. Vi er både stolte og glade over at de ønsker å komme til Oslo for å være med og feire at Vålerenga fyller 100 år, sier direktør Pål Breen i en pressemelding.

Barcelona har lovet at Lionel Messi skal spille.

– Dette er en showkamp. Men vi ønsker selvfølgelig at Barcelonas beste spillere er med. Da får vi testet oss skikkelig. Derfor har vi gjort en avtale om at Messi skal spille kampen, sier Breen.

LES MER HER: Super-Messi sørget for semifinale

Kjetil Rekdal er trener for Vålerenga. Han er svært fornøyd med at laget hans skal møte Barcelona.

– Dette er en fotballfest for alle som er glade i fotball. Det er imponerende at Vålerenga år etter år klarer å få besøk av storklubber som Barcelona, Liverpool og Manchester United. Det gir våre spillere en fantastisk mulighet til å se hva som kreves for å lykkes på topp nivå, sier Rekdal.

Da lagene møttes for tre år siden, vant Barcelona 4-2. Victor Sánchez, Maxwell, Benja og Seydou Keita skåret for Barcelona. Harmeet Singh og Bojan Zajic skåret for Vålerenga.

21.993 tilskuere var på kampen. I sommer håper Vålerenga også på godt besøk.