Sport

Molde på vei mot gullet

– Vi spilte som en seriemester, sa fotball-laget Moldes trener søndag. Molde vant den viktige kampen mot Rosenborg.

Ole Gunnar Solskjær er trener for fotball-laget Molde. Han mente Molde spilte en nærmest perfekt kamp da Rosenborg ble slått 2-0 søndag. Molde, Rosenborg og Strømsgodset kniver hardt om gullet i eliteserien i fotball. Det er bare tre kamper igjen av årets sesong. Kampen søndag var derfor veldig viktig.

Flere tror Molde snart kan ha seriegullet i lomma. Men Solskjær vil ikke ta seieren på forskudd.

– Vi er litt nærmere seriegullet, men ingenting er avgjort. Det er tre kamper igjen, sa Solskjær til nyhetsbyrået NTB.

Rosenborg måtte reise hjem uten poeng. Det er første gang på sju år at det skjer i en kamp i Molde.

– Vi spilte kontrollert og ikke naivt med for mange opp i angrep. Spillerne våre spilte på voksent vis. Vi spilte som en seriemester, sa Solskjær.

Molde vant eliteserien i fjor. Det var klubbens første gull. Moldes spillere Pape Paté Diouf og Etzaz Hussain skåret de to målene søndag. Solskjær gled bortover gresset på knærne for å feire.

I Rosenborg var det skuffede spillere. Laget har nå 52 poeng og ligger likt med Strømsgodset. Molde har tre poeng mer. Men Roseborg gir ikke opp.

– Ingenting er kjørt ennå. Men vi må vinne neste kamp mot Strømsgodset om vi skal ha en sjanse til å vinne gullet, sa Rosenborgs spiller Rade Prica.

– Det var en jevn kamp. Jeg synes Molde og Rosenborg var omtrent like gode. Det var tungt å tape, og det blir tøft å vinne serien nå. Vi har en ny sterk motstander i Strømsgodset på søndag, sa Rosenborgs trener Jan Jönsson.

Men han mener fortsatt laget har sjansen til å ta gull.

– Molde skaffet seg en fordel, men dette er ikke avgjort, sa Jönsson.

Siste utgave

På forsiden nå