Sport

Nedturen fortsetter

I 2011 og 2012 vant Molde eliteserien. Etter seks kamper i årets serie ligger de på bunn med ett poeng. Søndag tapte de igjen.

Søndag spilte fotballaget Molde hjemmekamp i eliteserien mot Strømsgodset. Det endte med Moldes femte tap denne sesongen. Strømsgodset vant 2-1.

– Vi fikk ikke til spillet vårt, og de slapp for enkelt til. Det var fortjent at vi tapte. Vi vil ha poeng, men vi har ett poeng på seks kamper, noe som ikke er bra, sa Molde-kaptein Daniel Berg Hestad til TV-kanalen TV2.

Strømsgodset-spilleren Lars Christopher Vilsvik scoret Strømsgodsets første mål etter en halvtime.

I annen omgang var gjestene fortsatt hakket bedre enn hjemmelaget. Sju minutter ut i omgangen sørge Strømsgodset-spileren Keita for 2-0 ledelse.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær mente målet burde vært avblåst for offside.

– Det har vært en del slike situasjoner mot oss denne sesongen. Vi har ikke fått noe gratis. Vi kommer til å stå på videre for å komme oss ut av disse marginene, sa Solskjær til TV 2.

Mot slutten av kampen presset Molde. Og etter 83 minutter sørget Daniel Chima Chukwu for ett mål for Molde.

– Vi våknet først da vi reduserte til 1-2. Men da var det allerede for sent, sa Hestad.

Tidligere denne sesongen har Molde tapt mot Lillestrøm og Sogndal på hjemmebane. Sesongens eneste poeng ble tatt borte mot Odd forrige helg. Dette betyr at Molde ligger på sisteplass i eliteserien. De har tre poeng opp til Odd og fire til Sogndal og Hønefoss.

Etter seieren ligger Strømsgodset nå på 2.-plass i eliteserien. De har like mange poeng som serieleder Aalesund.

Siste utgave

På forsiden nå