Sport

Norge hadde en dårlig dag - vant likevel

Caroline Graham Hansen var med og sørget for norsk seier mot Sør-Korea. Men skaden hennes kan koste laget dyrt.

Caroline Graham Hansen scoret på en straffe. Hun skaffet også en annen straffe. Det var da Norge vant 2-1 over Sør-Korea mandag kveld. Dermed går Norge videre i verdens-mesterskapet (VM) i fotball.

Målet hennes ble det første i et VM eller EM. Det kom etter bare fire minutter. Men de norske spillerne slet mot sørkoreanerne. De spilte dårligere enn de har gjort i det siste. I andre omgang ble «Caro» flyttet opp som spiss igjen. Da brukte hun bare noen minutter på å skaffe straffesparket som endte i Norges andre mål. Men sørkoreanske Kang Chae taklet henne på ankelen. Det gjorde at Graham Hansen tråkket stygt over.

Isabell Herlovsen scorte på straffesparket. Samtidig sto Graham Hansen med store smerter ved sidelinjen. Hun forsøkte å teste om hun kunne løpe. Legen ba om bytte.

– Jeg hadde ikke sjanse til å spille videre. Men legene er optimistiske, så da er jeg det også, sa hun etter kampen.

Norge vil ha dårligere sjanse videre i mesterskapet. Det er dersom hun ikke kan være med i åttedels-finalen lørdag. Den spilles i Nice på lørdag. Fotball-VM er i Frankrike.