Sport

Norge vant mot Gibraltar - klare for ny kamp

Norge vant 3-0 mot Gibraltar i går. På lørdag spiller de mot Tyrkia. Det kan bli en tøffere kamp, mener landslags-treneren.

I går vant Norges landslag i fotball 3-0 mot Gibraltar. Landslags-sjef Ståle Solbakken forventet at de skulle vinne.

Alexander Sørloth, Kristian Thorstvedt og Jonas Svensson scoret for Norge.

Landslags-sjefen var veldig fornøyd med første omgang.

– Jeg så igjen mye av det vi trente på, og spillerne løste formasjonen veldig bra. De er ikke vant til den. Vi traff særlig med Kristian Thorstvedt i rollen hans. Han er en av dem jeg er veldig fornøyd med, sa han.

Han var ikke like fornøyd med den andre omgangen. Da skapte ikke Norge like mange sjagser.

Nå ser Solbakken fram mot neste kamp. Den er mot Tyrkia på lørdag.

– Vi kommer til å spille på en annen måte. Kanskje bruker vi noen andre spillere. Alle vet at det blir en helt annen fotballkamp på lørdag, sa Solbakken til kanalen TV 2.

I dag skal spillerne hvile etter kampen i går. Men Solbakken sier at de skal få vite hvordan de skal spille på lørdag. I morgen blir det trening med høyt tempo.

Tyrkia vant 4-2 mot Nederland i går. Spiss og kaptein på Tyrkia, Burak Yilmaz, scoret tre av målene. Tyrkia tok raskt ledelsen i kampen. De scoret på de tre første sjansene de fikk. Nederland mistet sine sjanser. Det gjorde også Norge mot Gibraltar.

– Målet vårt er å vinne hver kamp vi spiller, sa landslags-sjef for Tyrkia, Senol Günes.

Martin Ødegård er kaptein for Norge. Han gleder seg til å spille mot Tyrkia.

Tyrkia viste at de er gode da de slo Nederland. Det blir nok en helt annen kamp med mye mer spill. Det er bare å dunke til, sa han til TV 2.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå