Sport

På vei til Real Madrid?

Fotball-talentet Martin Ødegaard har reist til Madrid. Han skal snakke om en avtale med fotballklubben Real Madrid.

Fotball-talentet Martin Ødegaard reiste til Madrid tirsdag. Han skal snakke om en avtale med fotballklubben Real Madrid. Det skriver avisa VG.

Martin, pappa Hans Erik og agent Tore Pedersen skal ha reist med et privatfly fra Rygge flyplass tirsdag kveld.

Martin Ødegaard får trolig en plass i klubbens A-stall. De beste spillerne spiller i A-stallen. Ledelsen i Real Madrid skal allerede ha laget drakter med navnet Ødegaard på. Drakten skal vise at de ønsker å få 16-åringen til klubben.

Dette er tredje gang pappa Hans Erik besøker Real Madrid på et halvt år. Det er annen gang Martin selv besøker klubben. Martin Ødegaard ble hentet i privatfly forrige gang også. Det skjedde 2. november. Han fikk møte alle stjernene på laget. Real Madrid er Ødegaards favorittlag.

Martin Ødegaard kan bli den første nordmannen i Real Madrid. Han er ønsket av mange lag i Europa. Han har også besøkt Bayern München, Liverpool, Barcelona, Manchester United og Manchester City.

Ødegaard fikk spille sin første landskamp som 15-åring. Da var han allerede kjent i Tippeligaen og ønsket i utlandet. Det skriver kanalen TV 2.

Hans Erik Ødegaard er assistent-trener for fotball-laget Mjøndalen. Mjøndalen venter at Hans Erik flytter med sønnen til utlandet.

– Vi er enige om at Hans Erik blir i Mjøndalen til Martin reiser ut. sier Vegard Hansen til VG. Han er trener i Mjøndalen.

LES OGSÅ: Hva skjer med Martin Ødegaard?

LES OGSÅ: Trener med Liverpool

LES OGSÅ: Verdens største talent

Siste utgave

På forsiden nå