Sport

Problemene fortsetter for Tiger Woods

Britiske aviser har fått brev av Tiger Woods' advokat. Avisene får ikke vise sex-bilder av golfstjernen. Det får mange til å tro at ryktene er sanne.

Amerikanske Tiger Woods er en av de beste golfspillerne gjennom tidene. Han er også den idretts-utøveren som tjener best i hele verden. Det skriver nettstedet forbes.com. Woods tjener 660 millioner i året, ifølge dem.

De siste ukene er det skrevet mye om Woods. Men årsaken er hverken golfspill eller lønn.

Alt startet med en bilulykke midt på natten. Woods krasjet i et tre utenfor hjemmet sitt. Etterpå nektet han å snakke med politiet.
Ryktene startet. Aviser og magasiner skrev at Woods og kona hadde kranglet. Hun hadde funnet ut at han var utro. Det nektet Woods for. Men så begynte flere å snakke.

Den første var servitøren Jamie Grubbs. 24-åringen mente at hun hadde meldinger fra Woods på mobiltelefonen sin. Dem ga hun til et amerikansk ukeblad. Grubbs hadde hatt et forhold til Woods siden 2007, sa hun. Tiger Woods nektet.

Så kom unnskyldningen.
– Jeg har sviktet min familie. Jeg angrer av hele mitt hjerte, skrev Woods på hjemmesiden sin.

Men han skrev ikke hva han egentlig hadde gjort.
Onsdag ba også Jamie Grubbs om unnskyldning. Det skjedde da hun ble intervjuet av TV-kanalen Extra.

– Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg angrer på å ha såret familien hans, sa hun. Det skriver nettsiden okmagazine.com.

Woods har skjult seg inne i huset sitt siden ulykken. Han vil ikke snakke med journalister. Det vil derimot mange andre. Til sammen ti kvinner sier at de har hatt sex med Woods. Flere av dem skal ha blitt betalt for å ikke snakke. Jamie Grubbs skal ha fått 900.000 kroner, ifølge nettsiden RadarOnline. Men det er Rachel Uchitel som skal ha fått aller mest. Uchitel skal ha hatt et forhold til Woods de tre siste månedene. Hun skal ha fått mellom 7 og 18 millioner kroner for å ikke fortelle om det.

Bonnie Fuller er sjefredaktør for nettstedet HollywoodLife.com. Hun sier at det ikke er lett å vite hvilke av ryktene som er sanne.

– Mange kvinner forteller slike historier. Noen av dem har faktisk hatt et forhold til en kjendis. Andre dikter opp historiene. De ønsker å få oppmerksomhet og å bli berømte, sier hun til TV-kanalen CNN.

Denne uka sendte Woods' britiske advokat et dokument til flere aviser i Storbritannia. Der står det at det ikke er lov til å vise hverken nakenbilder eller video av Woods. Det er heller ikke lov å vise sex-bilder. Men det skal heller ikke finnes slike bilder eller videoer, skriver advokaten. Mange tror nå at en britisk avis har fått tak i nettopp slike bilder. Og at det er derfor brevet blir sendt ut. Det skriver nettavisen berlingsketidende.dk.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå