Sport

Reiser til Abu Dahbi

Landslaget i fotball drar til De forente arabiske emirater i januar for å trene og spille to kamper.

Per-Mathias Høgmo er trener for herre-landslaget i fotball. I januar drar landslaget til Abu Dhabi. Det er hovedstaden i De forente arabiske emirater. Høgmo har tatt ut 18 spillere i troppen, skriver nyhetsbyrået NTB.

Norge skal spille to kamper i De forente arabiske emirater. Den første kampen er 14 eller 15. januar, men det er ikke bestemt hvilket lag de skal spille mot. Den andre kampen er 18. januar. Da skal Norge møte Polen.

LES OGSÅ HER: Fotballens framtid

Mushaga Bakenga og Magnus Lekven er eneste fotball-spillerne som spiller i utlandet. Resten av troppen består av spillere fra norske lag.

– Dette er en spennende tropp, som består av flere spillere med rutine og som har spilt landskamper i høst. Det er også flere debutanter. Vi kommer også til å ta ut noen spillere til på et senere tidspunkt, sier Høgmo til nettavisen fotball.no.

I 2013 reiste landslaget til Sør-Afrika og Zambia på vinteren. I 2012 dro de til Thailand. Høgmo mener vintersamlingen er viktig for landslaget.

– Det er svært verdifullt for oss. Vi får to ekstra landskamper å bygge laget og teste ut spillere på. Vi må jobbe hardt, sier Høgmo.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå